Servicii

Pensiunea Elisabeta – Centrul Țării vă oferă servicii de înaltă calitate. Condiţiile pe care le-am creat sunt menite să vă asigure confortul şi buna dispoziţie. 

Facilităţi: parcare proprie gratuităîncălzire centrală, posibilitate plată cu cardul, internet wireless gratuit


Cazare:

  • 6 camere duplex

  • 3 camere simple – pat matrimonial

  • 1 apartament

Toate camerele sunt dotate cu mobilier nou, grup sanitar propriu (duş în camerele simple, cadă în camerele duplex şi în apartament), încălzire centrală, climatizare, TV şi internet wireless gratuit.

Camerele duplex au deschidere la balconul cu vedere către spectaculoasa creastă a Munţilor Făgăraş.


Tarife:

Aplicabile în funcție de sezon

Cameră cu pat matrimonial:

130 lei / noapte

* micul dejun nu este inclus 

Cameră duplex:

160 lei / noapte

* micul dejun nu este inclus 

Apartament:

160 lei / noapte

* micul dejun nu este inclus 

** Posibilitate suplimentare pat în cameră.

*** Oferte speciale de preţ pentru grupuri.


Restaurant:

Cu o capacitate de 80 de locuri, restaurantul de la parterul pensiunii poate fi cadrul perfect atât pentru servirea mesei în linişte, cât şi pentru organizarea unor evenimente festive


Gastronomie:

Preparatele culinare gătite de către un bucătar profesionist vă vor bucura simţurile. Vă oferim un meniu diversificat şi personalizat, de la mâncăruri tradiţionale la peparate de faimă internaţională.


Barul Pensiunii Elisabeta are o capacitate de 10 locuri. Puteţi discuta experienţele din Centrul Ţării într-o atmosferă relaxantă împreună cu prietenii.


Terasa:

În timp ce savuraţi cafeaua de dimineaţă puteţi admira peisajul spectaculos oferit de lanţul Munţilor Făgăraş. Inspiraţi aerul curat dat de Pădurea Lempeş din imediata apropiere şi relaxaţi-vă pe unul dintre cele 36 de locuri de pe terasă